BN’ertjes Toneel Avond: Het Debuut 2024

In deze voorstelling worden 3 half uur voorstellingen gegeven door toneelspelers die net zijn afgestudeerd aan de toneelschool. Net als bij de Parade in de zomer, maar dan in het theater. Er zit altijd een half uur pauze tussen, tussen de voorstellingen in. Hieronder lees je meer over de voorstelling:

Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend programma van drie voorstellingen

Een avond bij Het Debuut staat garant voor een avond genieten van aanstormend talent! Op één avond zie je bij ons op de planken drie verschillende voorstellingen, gescout tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals in het voorjaar. Met Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties al meer dan 10 jaar de theatermakers van de toekomst een podium, makers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. Veel van de makers die eerder deelnamen aan Het Debuut groeien uit tot gevestigde namen, zoals: Rundfunk, George Tobal, Performancecollectief URLAND, Caro Derkx, La Isla Bonita, Tarik Moree en Tim Olivier Somer, Myrte Siebinga, Koen ter Braak en Jeroen van Arkel.

Wil je hier naartoe in Amersfoort (Lieve Vrouw Theater aan de Lieve Vrouwestraat 13, 3811 BP Amersfoort) op donderdag 24 oktober, dan kan je HIER klikken voor meer info en een kaartje bestellen voor 18,50

P.s. Het is verplicht om ALLEEN te komen, zodat men weet dat je via deze site bent gekomen.

In dit bericht wordt gratis geadverteerd met een toneelvoorstelling. Maar deze site is genoodzaakt om dat te doen om BN’ers en bezoekers van de site elkaar te laten ontmoeten en een leuke toneelavond te hebben.