Deze BN’ers hebben Waarschijnlijk een Open Relatie en Waarschijnlijk ooit aan Sekswerk gedaan. En Tim Hofman heeft Misschien Vrouwen Misbruikt

Dit wordt misschien een beetje een heftig bericht. Maar deze site is ergens achter gekomen en zal uitleggen hoe het in elkaar zit. Door de toneelspeelster Daphne Gakes, heeft zij een keer in een interview verteld dat ze vroeger af en toe ging swingen. En daarin vertelde ze in dat interview van het AD (2 jaar geleden), dat ze vaak naar parenclubs ging om met mannen het bed te delen. En niet zomaar. Nee, tegen betaling. Dat was voor de site al het eerste bewijs dat swingen, eigenlijk gewoon sekswerk is in parenclubs of bij andere mensen. Al wordt net gedaan alsof ze het allemaal vrijwillig doen. Ze willen niet als hoer gezien worden, maar zijn dat wel (verkapte prostitutie). Vorig jaar kreeg de site ooit al een tip dat een presentatrice die nu minder bekend is, voor haar bekendheid in 2019, ooit een keer in 2017 naar een parenclub is geweest. Die tipgever, vaste bezoeker van de site, is toen met haar naar bed geweest. En ook tegen betaling. Zij was ook een zogenaamde swinger, maw een sekswerker. Nu heeft de site op Instagrams gekeken van parenclubs bij vrouwen die daar lid zijn. Maar elke vrouw vraagt geld om met haar naar bed te gaan. En dat zijn ook allemaal swingers (sekswerkers). Heeft de site naar parenclubs gemaild. Antwoord er eentje, die het toegeeft dat een swinger na het bed te hebben gedeeld, naar de parenclub eigenaar kan toelopen om vervolgens geld te krijgen, wat de bezoeker bij de entree heeft betaald (gemiddeld 100 euro). Die 100 euro wat mannelijke bezoekers dus betalen is entree voor de parenclub en gratis met een vrouw naar bed. Zit dus bij de prijs inbegrepen. Maar dat mag niet gezegd worden, omdat ze niet als sekswerker gezien willen worden. Lekkere wereld is dat waar alles bij elkaar gelogen wordt. En nog zelfs een documentaire op tv was, waar stellen net deden alsof ze altijd vrijwillig met iemand naar bed gaan. Dat gebeurd ook wel, maar alleen als er een trio in het spel zit. Dus dat de man er baat bij heeft. Dan hoeft zij geen geld te ontvangen. En zelfs bij stellen, gaat de vrouw dus ook af en toe voor geld met hem naar bed. Vrijwillig nooit. De site heeft dus verschillende bewijzen, waar dat uit blijkt (parenclub eigenaar, Daphne Gakes, tipgever).

Maar wat heeft dit met bekende vrouwen te maken. Van de open relatie is de site erachter gekomen door contact op te nemen met verschillende instanties, dat bijna elke open relatie stel ooit wel eens naar een parenclub is geweest om te swingen. Dus als iemand een open relatie heeft, dan kan je er wel van uit gaan dat die vrouw ooit wel een paar keer het bed heeft gedeeld met een vreemde tegen betaling. En waarom wil de site dit allemaal weten? Er is een instagram account (eva perel), van Eva de Goeij, waar deze BN’ers in volglijst staan en haar volgen: Sophie van Winden, Eveline Stallaart, Geraldine Kemper en Marieke van Ginneken. Vorig jaar is de site eigenaar een keer naar een praatgroep van dat Instagram account geweest van Eva Perel (Eva de Goeij). Puur omdat dat alle mensen komen die in die lijst staan. En wat bleek: Alle vrouwen in die lijst hebben een open relatie. Dus die BN’ers waarschijnlijk ook. Dat had de site ooit eerder gemeld. De site deed zich toen als iemand die een open relatie had, maar was allemaal gelogen :> om achter een bericht over te schrijven (geinfiltreerd). Maar nu blijkt dat deze BN’ers waarschijnlijk een open relatie hebben, bestaat dus ook de kans dat ze bijna wel allemaal een keer naar een parenclub zijn geweest sommigen dat ook af en toe doen. En dan hebben die BN’ers waarschijnlijk tegen betaling met een vreemde het bed gedeeld en dus aan sekswerk gedaan. En sommigen doen dat dus nog steeds af en toe. Dus los van die BN’ers waarvan de site al weet dat sommigen ooit in de seksindustrie hebben gezeten, zijn deze BN’ers ooit een soort van hobbiehoer geweest of zijn dat, mochten ze een open relatie hebben. Ja ja, die BN’ers toch :> Ze gaan immers ook voor geld in de Playboy enz. Dus zo gek is het dan ook weer niet.

Maar nou het verhaal rond Tim Hofman. Deze site meldde al eerder dat Tim Hofman misschien vrouwen misbruikt, die geen interesse hebben in een affaire met hem en hij misschien net doet alsof hij vrijgezel is en een vaste relatie heeft. Maar wat blijkt. Hij staat ook in de lijst van Eva Perel (Eva de Goeij), van mensen die misschien een open relatie hebben. Dus hij heeft misschien met Lize Korpershoek ook een open relatie. Anders sta je er niet in. Maar wat het verdere nieuws wat deze site eerder heeft gemeld? Toen de site bij die praatgroep was om te infiltereren, zei een man dat hij gewoon via datingsites vrouwen zoekt voor een affaire en zogenaamd van af weten. Zogenaamd? Want bij het mailen naar datingsites, is het niet de bedoeling dat iemand vrienschap met seks zoekt (friends with Benefits). En de site heeft op ordinaire sites gevonden bij Vrouw zoekt Man voor gratis seks, dat er geen enkele vrouw is die interesse heeft. Dus maw, mannen in een open relatie doen net alsof vrouwen via datingsites gewoon interesse hebben. Maar uiteindelijk net doen alsof ze vrijgezel zijn en een relatie zoeken. Een aangezien ze maar een aantal keer afspreken (volgens de praatgroep), gaan ze diegene dus na de seks dumpen. Dus gewoon vrouwen misbruiken. En aangezien Tim Hofman ook in dat Instagram account staat, is de kans dus aanwezig dat hij ook vrouwen misbruikt, door net te doen alsof hij vrijgezel is en een vaste relatie zoekt. Maar uiteindelijk misschien alleen maar voor seks om daarna te dumpen. En misbruikt misschien ook vrouwen. En waarom is dat erg? Hij is degene die seksueel grensoverschrijdend gedrag aan de kaart heeft gebracht en net doe alsof hij heilig is. Maar dat is dus totaal niet. Wil dat verhaal nogmaals lezen, dan kat dat HIER!

Dat hele open relatie gedoe is 1 grote misbruik van vrouwen en vrouwen die eigenlijk hoeren blijken te zijn. Je kan ook een open relatie nemen, waarvan de man gewoon naar een prostituee gaat en ervoor betaald. En de vrouw kan ook via een gigolo met iemand afspreken. Of door zichzelf te laten prostitueren (swingen). Maar dat doen ze ook. Maar omtrent de mannen in een open relatie worden vrouwen flink misbruikt die er niet op zitten te wachten. Die mannen (stellen) moeten dus echt naar een parenclub gaan of naar een bordeel om met vrouwen af te spreken. En dus niet via normale datingsites om vrouwen te misbruiken, wat wel het geval blijkt te zijn.

Dus maw: Er bestaat een kans dat Sophie van Winden, Geraldine Kemper, Eveline Stallaart en Marieke van Ginneken een open relatie hebben en misschien ooit naar bed zijn geweest met iemand tegen betaling (sekswerk). De site heeft de vrouwen gemaild. Maar geen antwoord omdat ze wat te verbergen hebben. Alleen Eveline Stallaart heeft ontkend. Maar dat gelooft de site niet, omdat BN’ers wel alles bij elkaar liegen. Want je staat niet zomaar in die instagramlijst.

Hieronder zie je een contactformulier waar BN’ers kunnen reageren die het er niet mee eens zijn of andere vragen hebben of zelf willen mededelen dat dit klopt. En meer uitleg willen geven. Zij kunnen gewoon anoniem reageren. Reageer ook als BN’er als jij dit ook een keer hebt gedaan of eraan hebt gedacht. Toneelspeelsters mogen ook reageren. Liefst met naam, maar anoniem mag ook. Maar namen zal deze site NOOIT noemen.